om læsehesten

VELKOMMEN TIL MIT FORLAG

Forlaget Læsehesten er et privat forlag, som blev startet af forfatteren Benny Kloth-Jørgensen i 2009, da han havde skrevet nogle bøger, som ikke kunne slippe gennem nåleøjet hos de etablerede forlag. Og i stedet for at lægge bøgerne i skuffen og glemme alt om dem kontaktede han et forlag, hvor han selv kunne udgive sine bøger. Det blev starten på forlaget Læsehesten, som siden har udgivet flere bøger, der nu kan lånes på bibliotekerne og købes hos boghandlerne som bøger og e-bøger.


Det forventes dog ikke, at forlaget vil vokse sig meget større, da interessen for klassiske bøger er stærkt dalende. Efter hvad man kan se, så er det vist mest selvbiografiske bøger og kriminalromaner, der er interesse for.


Hvis man har en forfatter i maven eller har en god idé, som kan blive til en bog, så kontakt mig endelig for gode råd. Jeg hjælper gerne en spirende forfatter med at komme ud til sit publikum. Bøger skal ikke ligge i skrivebordsskuffen.Besøg også vores hjemmeside med ældre børne- og ungdomsbøger: