HELLE NEMBORG

Sundhed og sygdom i et nyt paradigme

Forfatteren til bogen, Sundhed og Sygdom i et nyt paradigme, hedder Helle Nemborg.

Hun er uddannet sygeplejerske, massør, zoneterapeut og kunstterapeut. Og på sit kursuscenter, Sjælsro Skolen, uddanner og underviser hun bl.a. i healing og kunstterapi. Skolen blev grundlagt i 2003 og er et godkendt psykoterapeutisk uddannelsessted.


Formålet med bogen er at give læseren en lettilgængelig teoretisk og praktisk indføring i det energipsykologiske og kunsttera­pe­utiske univers. Her lærer man bl.a. om auraen og dens funktion, om chakrasystemet og om hvordan former, farver og billeder kan bruges til både at opdage, forebygge og heale de fleste ubalancer og lidelser.


Bogen skal primært ses som et selvudviklingsværktøj. Den henvender sig til dig, der er nysgerrig om dig selv og din egen udvikling, til skolens studerende og til dig, der arbejder som f.eks. psykoterapeut eller healer, og som ønsker at tilegne dig nye værktøjer til brug i arbejdet med dig selv og dine klienter.


Bogen, Sundhed og Sygdom i et nyt paradigme, er hendes første bog i en kommende række af bøger.Om forfatteren

Helle Nemborg er født i 1964 i Virum og i 1994 blev hun færdig-uddanet som sygerplejerske.  Siden da er hun fortsat med at uddanne sige som massør, zoneterapeut, kunstterapeut og har yderligere studeret Panjalis Yoga Sutraer, C.G Jungs dybdepsykologi og A. Baileys esoteriske lære. I 2003 startede hun sin egen skole, Sjælsro Healerskole, for bl.a. at kunne levere en 4-årig psykoterapeutisk uddannelse. Skolens livssyn er, at mennesket er et selvhelbredende system, der hvis det får de rette betingelser, er i stand til at heale sig selv for fysiske og psykiske sygdomme og ubalancer.


Bog detaljer

Paperback på 176 sider til : 225,00 kr.